Δεν σέβονται τον πόνο μας που χάσαμε έναν από τους πιο αγαπημένους Ιεράρχες, στύλο της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Νέα αισχρή προπαγάνδα από την ναυαρχίδα των fake news ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έχει βάλει στόχο να εξευτελίσει πλήρως την Εκκλησία.

Ακόμη και αυτήν την ημέρα ΠΟΝΟΥ η φυλλαδα αυτή, αναφέρει πως ιερείς παραβιασαν ταχα τα μέτρα κατά του κορονοιού.

Δείτε τι γράφουν:

΄΄Την ίδια ώρα κάποιοι ιερείς επέλεξαν να βγάλουν τη μάσκα τους την ώρα που προσκυνούσαν
Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν σήμερα στην κήδεια του Μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

Την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό στη χώρα μας, κάποιοι ιερείς που παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού ιεράρχη δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Όπως θα δείτε, μάλιστα, και στο βίντεο, την ώρα που προσκυνούσαν την σορό του μακαριστού ιεράρχη στο σφραγισμένο φέρετρο επέλεξαν να βγάλουν τη μάσκα τους! (δείτε το στο 01.37.12).

Μάλιστα στη μετάδοση που έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ιερέας σήκωσε στα χέρια και ένα μικρό παιδάκι να προσκυνήσει το οποίο ευτυχώς φορούσε μάσκα (δείτε το στο 06.28). Ωστόσο ο ιερέας την έβγαλε!΄΄

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-4)
  1. Άγνωστος 2 χρόνια πριν

    Ο σχολιασμός της κηδείας συμβαίνει λόγο της ανευθυνότητας της εκκλησίας. Ο λόγος της κηδείας, δηλαδή του θανάτου, είναι η ανευθυνότητα της εκκλησίας σε αυτή τη κρίση. Μια ανευθυνότητα που συνεχίστηκε σε μικρότερο βαθμό και σε αυτή τη κηδεία. Από τη μια άνθρωποι να είναι ντυμένοι λες και πανε σε χημικό πόλεμο και από την άλλη να βγαινει που και που η μάσκα γιατί λογικά θα κάνει διακρίσεις ο ιός. Μετά είμαι περιεργος μόνο γι’αυτό αν θα ισχυριστεί κανεις ότι οι μάσκες δεν λειτουργουν ενώ τις έβγαζαν, παρολο που το απευχομαι να γίνει αυτό.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.