Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της της Κυριακής Τυρινής 6 Μαρτίου 2022 με την παράκληση και τον Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΥΡΙΝΗΣ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 18.00 – Προπατορικό αμάρτημα Κυριακής της Τυρινής.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΥΡΙΝΗΣ
ΤΡΙΩΔΙΟ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της της Κυριακής Τυρινής 6 Μαρτίου 2022 με την παράκληση και τον Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΥΡΙΝΗΣ Εσπερινός. Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ της Συγνώμης – Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 – Ώρα 18.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση και Εσπερινός Κυριακής της Τυροφάγου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Κυριακη Συγνωμησ
Κυριακη
Κυριακη Τυρινησ
Κυριακη Τυροφαγου
Τριωδιο
Εσπερινοσ
Παρακληση
6 Μαρτιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Live – Εσπερινός της Συγνώμης Ζωντανά. Πανηγυρικός Εσπερινός της Κυριακής της Τυρινής – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 6 Μαρτίου 2022 στις 18.00 το απόγευμα. Ανάμνηση της από του Παραδείσου εξορίας των πρωτόπλαστων.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού της Συγνώμης κατά την Κυριακή της Τυροφάγου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 18.00.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.