Οικουμενικό Πατριαρχείο: Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στο οποίο ξεχωρίζει το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο Πατριάρχης στην Πατριαρχική Αυλή σε εστιατόριο του Μπέκοζ, για τα ονομαστήριά του.

Αναλυτικότερα, όπως μας ενημερώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Την Τρίτην, 11ην τ.μ., η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης παρέθεσε δείπνον εις την Πατριαρχικήν Αυλήν εν εστιατορίω του Μπέηκοζ, επί τοις διαγενομένοις ονομαστηρίοις Αυτού.
* * *
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, εδέχθη εις ακρόασιν:

– Τον Σεβ. Μητροπολίτην Πιττσβούργου κ. Σάββαν.

– Τον Θεοφιλ. Επίσκοπον Αμορίου κ. Νικηφόρον, Ηγούμενον της εν Θεσσαλονίκη Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων, μετά του Ιερολ. Διακόνου κ. Παντελεήμονος Τσαβλίδου, εκ των αδελφών αυτής.

– Τους Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερον κ. Γρηγόριον Σταμκόπουλον, Καθηγητήν της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Ελλογ. κ. Κωνσταντίνον Σκρέκαν, Διευθυντήν του Κέντρου Παιδείας και Πολιτισμού – ΚΕΚ Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτην Σωτηρόπουλον, Καθηγητήν εις το Ευρωπαικόν Σχολείον Βρυξελλών, και κ. Παύλον Κουρτίδην, υπεύθυνον του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Ξάνθης.
– Τον Εντιμ. κ. Taşkın Ünal, Ηλεκτρολόγον Μηχανικόν, εκ Καλλιπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.