Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί ιερέας στη Λεμεσό, ο οποίος εξύβρισε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ, στην εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στα Πάνω Πολεμίδια, για τα εγκαίνια παιδότοπου. Για άγνωστο λόγο, ο ιερέας που συνοδευόταν από δύο ανήλικα παιδιά, όταν είδε τα μέλη της Αστυνομίας, άρχισε να φωνάζει εναντίον της Δύναμης και φέρεται ότι τους είπε «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» και «είστε άχρηστοι», με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν τον ιερέα, ώστε να ζητήσουν ταυτότητα και να τον ενημερώσουν ότι η συμπεριφορά του είναι απρεπής, ωστόσο ο ιεράς αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του.

Όπως αναφέρει η πληροφόρηση από την Αστυνομία, οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν στη σύλληψη του ιερέα, δεδομένου ότι βρίσκονταν σε εκδήλωση με αρκετά μικρά παιδιά, ωστόσο ο ιερέας κλήθηκε για κατάθεση στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών και θα κλητευεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες εξύβρισής και πρόκλησης ανησυχίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.