ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ : Όπως είπε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις καθώς τότε θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και από τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων έως τις 26 Ιουνίου.

Η λειτουργία τους θα επανεκτιμηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου βάσει και της εμπειρίας από τα δημοτικά σχολεία
Ανοιχτοι έως τις 31 Ιουλίου θα παραμείνουν δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως είπε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις καθώς τότε θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και από τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων έως τις 26 Ιουνίου.

Τις λεπτομέρειες για την επιστροφή από την 1η Ιουνίου των μαθητών των δημοτικών σχολείων στα θρανία και της επαναλειτουργίας παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως ανακοινώθηκε, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα μείνουν ανοιχτά έως τις 26 Ιουνίου. Παράλληλα διευκρινίστηκε ότι επί του παρόντος δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα σχολεία.

Επί του παρόντος δεν θα ανοίξουν τα ολοήμερα σχολεία – Έως 15 μαθητές στις αίθουσες και εκ περιτροπής μαθήματα – Τι θα ισχύσει για διαλείμματα και κυλικεία – Οι ανακοινώσεις Κεραμέως και Θεοδωρικάκου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.