Απώλειες για όλα τα κόμματα πλην Ελληνικής Λύσης και Νίκης, στα ίδια το ΠΑΣΟΚ - Δυσαρέσκεια για την ακρίβεια - Μόνον 4 στους 10 βλέπουν τις ευρωεκλογές ως ευκαιρία για έκφραση διαμαρτυρίας

Απώλειες για όλα τα κόμματα, πλην Ελληνικής Λύσης και Νίκης που εμφανίζουν οριακά κέρδη, κατέγραψε η δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Το ΠΑΣΟΚ αυξάνει τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να παρουσιάζει κέρδη, ενώ πάνω από τέσσερις μονάδες αυξήθηκε μέσα σε έναν μήνα το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που κατέγραψε η εταιρεία είναι ότι το 87% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει εξαντλήσει τα δημοσιονομικά περιθώρια και μπορεί να λάβει και άλλα μέτρα για την ακρίβεια, ενώ το 62% χαρακτηρίζει «λανθασμένους» τους κυβερνητικούς χειρισμούς με τους αγρότες. Παράλληλα, το 69% δεν θεωρεί αποτελεσματικά τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής.

Το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ικανοποίηση από την κυβέρνηση μειώθηκε στο 25% – απώλεια δύο μονάδων σε σχέση με τον Ιανουάριο – αλλά αυξήθηκε κατά 4 μονάδες το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν «καθόλου ικανοποιημένοι».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.