Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ολοκλήρωσε τον υπολογισμό πληρωμής που αφορά τη μελισσοκομία των νησιών Αιγαίου ανεβάζοντας έτσι το ποσό των συνολικών πληρωμών στα 16.605.380,07 ευρώ.

Στην πληρωμή 16.590.634,60 ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών, έχοντας ολοκληρώσει τον υπολογισμό του καθεστώτος Επιστροφής Δημοσιονομικής Πειθαρχίας, ενώ σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι ενισχύσεις θα πιστωθούν σταδιακά από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Επίσης, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ολοκλήρωσε τον υπολογισμό πληρωμής που αφορά τη μελισσοκομία των νησιών Αιγαίου ανεβάζοντας έτσι το ποσό των συνολικών πληρωμών στα 16.605.380,07 ευρώ.

Πληρωμές 16,6 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ με επιστροφή δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Στους λογαριασμούς 234.344 δικαιούχων πιστώνονται σταδιακά από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου οι ενισχύσεις που προκύπτουν από το καθεστώς της Επιστροφής Δημοσιονομικής Πειθαρχίας.

Μετά τα μέσα Οκτωβρίου η προκαταβολή του τσεκ, λίγες οι ειδικές ενισχύσεις.

Σήμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ η υπογραφή της σύμβασης ΕΛΕΓΕΠ, φρένο Βορίδη για ενίσχυση στο ελαιόλαδο.

Με τη διοικητική µηχανή του Οργανισµού Πληρωµών να δίνει βάρος σε ελέγχους και διορθώσεις των στοιχείων των δικαιούχων της ενιαίας ενίσχυσης, προκειµένου να «τρέξει» όσο πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν χωρίς λάθη η προκαταβολή, οι επιτελείς του υπουργείου ακόµα διαπραγµατεύονται τα προϊόντα τα οποία θα λάβουν ειδική ενίσχυση λόγω κορωνοϊού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.