Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Όπως είπε, αυτά που έγιναν σε εκείνη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που υπέστησαν οι άλλοι δύο συνάδελφοί της που ήταν μαζί, οι οποίοι χτυπήθηκαν
Για την επίθεση που δέχτηκε χθες τόσο η ίδια όσο και συνεργάτες της στο OPEN μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Όπως είπε, αυτά που έγιναν σε εκείνη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που υπέστησαν οι άλλοι δύο συνάδελφοί της που ήταν μαζί, οι οποίοι χτυπήθηκαν.

«Εγώ σε σχέση με τον Κώστα (Αλατζά) δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε και με έσπρωξαν να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε, χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον έκλεψαν», είπε συγκεκριμένα.

Αυτό που τόνισε, κλείνοντας την αναφορά της στην επίθεση που δέχθηκε, ήταν πως «κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου».

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα 15 ατόμων προπηλάκισε τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του καναλιού την ώρα που κάλυπταν τα γεγονότα από τη μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στην Αττική. Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Επίθεση σε συνεργείο του Open

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.