ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Το CNN Turk που φέρει το logo ενός μεγάλου παγκόσμιου δημοσιογραφικού οργανισμού προχώρησε στο «στήσιμο» μιας δημοσιογραφικής εκπομπής που υπηρετεί ανοιχτά την προπαγάνδα του καθεστώτος Ερντογάν.

Δεν μετέφερε απλώς, ως ρεπορτάζ, κυβερνητικές απόψεις για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά προέβαλε σε ειδική εκπομπή πλαστούς χάρτες του Αιγίου με βάση του οποίους τα μισά νησιά φέρουν τουρκικά ονόματα καθώς, όπως υποστηρίζουν ανήκουν στην Τουρκία η οποία πρέπει με κάποιο τρόπο να τα πάρει πίσω.

ΣχετικάΆρθρα

Ο Ερντογάν κλείνει τα Στενά, οι Αμερικάνοι τα δείχνουν ελληνικά! Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου!
1 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2022

Ξέσπαμα Ερντογάν κατά Πούτιν: «Απαράδεκτη» κίνηση η αναγνώριση Λουγκάνσκ – Ντονέτσκ
22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2022

Παναγία Σουμέλα: Νέα κατεπείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν από Ευρωβουλευτές
17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2022

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Τουρκικά Νέα:

Η παρουσιάστρια Μπασάκ Σενγκιουλ σε εκπομπή του CNNTURK μιλά με φόντο χάρτη με τα «παρανόμως» εξοπλισμένα νησιά της Ελλάδας….

Και βάζει τον αρχικό προβληματισμό λέγοντας (1:01):

«Η Ελλάδα εξόπλισε τα νησιά τα οποία έπρεπε να είναι αφοπλισμένα

Άλλωστε σχετικά με αυτό η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει από το υψηλότερο βήμα να θέτει τις αντιρρήσεις της και ανέφερε πως θα γίνουν τα απαραίτητα

Υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει πρόκληση απ’ την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας, όπως έγινε και με την Ρωσία ;

Το επόμενο διάστημα σχετικά με την Τουρκία, υπάρχει μήπως σκέψη για μία ανάλογη κίνηση;»

Ακολούθως με το ίδιο φόντο ο κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβίζογλου λέει τα εξής (10:19):

«Τώρα πρέπει και να μην πέσουμε στην παγίδα, αλλά και να πάρουμε με κάποιο τρόπο τα καταληφθέντα μας νησιά

Μήπως λόγω αυτού του προβλήματος (Ουκρανία), να παραβλέψουμε ότι κάποια νησιά μας καταλήφθηκαν; Να αδρανοποιηθούμε; Στο μεταξύ τα νησιά μας καταλήφθηκαν, η Αλεξανδρούπολη εξοπλίστηκε και η Ελλάδα συνεχώς παρενοχλεί την Τουρκία».

Και άλλη εκπομπή
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς την διαπίστωση της καθεστωτικής δημοσιογραφίας να αναφερθεί το γεγονός ότι ανάλογος χάρτης που διχοτομούσε και τεμάχιζε το Αιγαίο, αποτυπώνοντας μάλιστα τα νησιά με τουρκικές ονομασίες, είχε εμφανιστεί προ ημερών και σε εκπομπή άλλου τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.