ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Χαμηλή προσέλευση καταγράφεται μέχρι στιγμής στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αλλαγή στο θέμα του γάμου στη Ρουμανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η συμμετοχή αγγίζει το 20 τοις εκατό, γεγονός που δεν επιτρέπει τη συνταγματική αναθεώρηση, μιας και ο νομοθέτης προβλέπει τουλάχιστον ποσοστό 33 τοις εκατό. Σοβαρές καταγγελίες για σαμποτάζ και παρεμπόδιση χριστιανών από πολιτικά κόμματα.

Αποκλειστικές πληροφορίες από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Οι κάλπες μόλις έκλεισαν στη Ρουμανία για το σημερινό ιστορικό δημοψήφισμα μέσω του οποίου θα ανοίξει ο δρόμος για συνταγματική παρέμβαση στο ζήτημα του γάμου και της οικογένειας. Το δημοψήφισμα ζήτησαν οι πολίτες της Ρουμανίας συλλέγοντας 3 εκατομμύρια υπογραφές.

Χαμηλή η συμμετοχή που καταγράφηκε, αρκετά κάτω του προσδοκόμενου 33 τοις εκατό που θα άνοιγε το δρόμο για συνταγματική αναθεώρηση στο θέμα του γάμου.

Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ: Η Ορθόδοξη Ρουμανία λέει ΟΧΙ στο γάμο ομόφυλων – Θωρακίζει την οικογένεια

Στις 7 το απόγευμα η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ανερχόταν σε 18.87 τοις εκατό, ενώ έκλεισαν οι κάλπες με ποσοστό κοντά στο 20.

Δημοψήφισμα Ρουμανία: Σοβαρές καταγγελίες για σαμποτάζ

Η ένωση για την οικογένεια , που συνέλεξε τις 3 εκατομμύρια υπογραφές, κατήγγειλε πολιτικά κόμματα πως σαμπόταραν την προσέλευση του κόσμου στο δημοψήφισμα για την οικογένεια παρά τις δηλώσεις υποστήριξης από τους ηγέτες τους.

Καταγγελίες για παρεμβάσεις στους ψηφοφόρους

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση – καταγγελία αναφέρει: ΄΄Πρέπει να καταλάβουμε πως βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, που όλες οι κλήσεις προς χριστιανούς και εκκλησίες έχουν σαμποταριστεί – υπονομευθεί από πολιτικά κόμματα, από την τεράστια καμπάνια λάσπης και παραπληροφόρησης που εξαπολύουν τα μέσα ενημέρωσης κατευθυνόμενα από πολιτικά κόμματα.΄΄

Οσία Πελαγία – 8 Οκτωβρίου: Η πόρνη που με τη χάρη του Θεού απαρνήθηκε την άσωτη ζωή

Το δημοψήφισμα αυτό θα ενίσχυε τον ιερό δεσμό της οικογένειας, μιας και το Σύνταγμα πλέον θα όριζε ρητώς πως γάμος γάμος στη Ρουμανία θα νοούταν η ένωση ανδρός και γυναικός και τίποτα διαφορετικό.

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: Βροχές τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

 

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.