Η τηλεοπτική Τσαντούλα από τη σειρά «Μάγισσα» μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως ηθοποιός και την πίστη της στον Θεό

Η Δήμητρα Κολλά ή αλλιώς η Τσαντούλα από τη σειρά «Μάγισσα» έδωσε μια συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε δύσκολες στιγμές της ζωής της, μέσα από την πίστη της στον Θεό.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τις στιγμές που κλήθηκε να ανέβει στο σανίδι, ενώ βίωνε μια μεγάλη απώλεια. Σχετικά με αυτό, η Δήμητρα Κολλά είπε: «Έχει συμβεί αρκετές φορές αλλά αυτό είναι κάτι που κανείς δεν έμαθε ποτέ. Το κοινό ενδιαφέρεται για το τι θα δει σε μια παράσταση, όχι σε ποια ψυχολογική κατάσταση ή το τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή των ηθοποιών που την απαρτίζουν. Γι’ αυτό και η υποκριτική θεωρείται δύσκολη δουλειά, πρέπει να διατηρείς εύθραυστες ισορροπίες, η συναισθηματική εξάντληση μπορεί να σε διαλύσει».
dimitrakolla

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σκοτεινές στιγμές της ζωής της, τις οποίες αντιμετώπισε μέσα από την πίστη της.

«Έχω βιώσει το σκοτάδι, αρκετές φορές ένιωσα να με κυκλώνει και να θολώνει τη σκέψη μου. Απλά τώρα πια το αναγνωρίζω και ζητάω βοήθεια από τον Χριστό, να καθαρίζει το πνεύμα μου και να με κρατάει σε ηρεμία. Πραγματικά το φως καίει το σκοτάδι γιατί δεν σε αφήνει να δονήσεις την ψυχή σου σε χαμηλές συχνότητες όπως είναι ο φόβος και ο πανικός, με αποτέλεσμα να διαλύεται και να μην γιγαντώνεται μέσα από σένα. Εξάλλου τι είναι το σκοτάδι, η απουσία του θεϊκού φωτός είναι, γι’ αυτό και όσοι κινούνται σε αυτό νιώθουν πάντα κενοί» είπε η Δήμητρα Κολλά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.