Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα από τα πολύ γνωστά και πετυχημένα για τα ελληνικά δεδομένα μοντέλα, η οποία έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα τόσο μέσα από τη δουλειά της αλλά και με την προσωπική της ζωή.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με εκείνη, που συντάραξε τους πάντες είναι η ανακοίνωση του διαζυγίου της, ακριβώς λίγο μετά από το μυστικό γάμο, που είχε κάνει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανακοίνωσε με κλάματα την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Από τότε και στο εξής βλέπουμε, πως η Αλεξανδράκη αφενός έχει ανανεωθεί, αφετέρου έχει επιλέξει να πάρει κάποιους συγκεκριμένους δρόμους στη ζωή της.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα Χριστούγεννα σε μοναστήρι
Μάλιστα, αυτά τα Χριστούγεννα αντί να επισκεφτεί κάποιο νυχτερινό κέντρο ή να βρεθεί κάπου με φίλους εκείνη εξαφανίστηκε από τα social media.

«Ελάχιστοι συνεχίζουν μετά τις σχολές μαγειρικής»
Ζώδια: Έρχεται δύσκολο 2023 – Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη σε όλα τα ζώδια – Έρχεται δύσκολο 2023
Με ένα βίντεο, που δημοσίευσε όμως τη Δευτέρα 26/12 έκανε γνωστό, πως μπήκε σε μοναστήρι να ηρεμήσει και εάν κρίνουμε από το χαμόγελο στο πρόσωπό της, όντως τη βοήθησε.

«Είχαμε πάει και μείναμε σε ένα μοναστήρι, περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά όλα καλά, γι αυτό ήμουν εξαφανισμένη. Πως τα περάσατε;» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε την ανάρτηση
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εσάς αλλά και από τις εταιρείες που είχαμε συνεργασία για σήμερα. Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα σήμερα και αύριο για αυτό επέλεξα να απομονωθώ κάπου που θα είμαι καλά! Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα! Είναι απλά δυο δύσκολες ημέρες! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση» είχε γράψει προ ημερών, χωρίς να κάνει καμία άλλη λεπτομέρεια γνωστή, η Αλεξανδράκη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.