ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Συνεχίζεται η Δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου και σήμερα 27 Μαίου 2024 - Δίκη της Κιβωτού του Κόσμου-Καταρρέει η σκευωρία κατά του π Αντώνιου: Τα δήθεν κλουβιά και οι μάρτυρες.

Ο ένας μετά τον άλλον προσέρχονται οι μάρτυρες καθημερινά στην αίθουσα 4 τον ΠΡΟΚΑΤ στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να καταθέσουν όσα ξέρουν ή όσα νομίζουν ότι ξέρουν για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις δήθεν κακοποιήσεις παιδιών.

Κατέθεσε ως μάρτυρας η κυρία Όλγα Παπαδοπούλου η οποία εργαζόταν στη δομή του Βόλου. Η εν λόγω Κυρία προσπάθησε να κάνει το άσπρο, μαύρο αλλά η αλήθεια είναι σκληρή και είναι η εξής:

Η συγκεκριμένη γυναίκα έκλεισε με δική της πρωτοβουλία, χωρίς κανείς να της δώσει τέτοια εντολή, παιδί σε κλουβί για λίγη ώρα ως τιμωρία, όταν το παιδί της είπε ΄΄είμαι μαιμού΄΄, προφανώς παίζοντας. Αμέσως μόλις η διοίκηση πληροφορήθηκε το συμβάν, ΑΠΕΛΥΣΕ την Κυρία Παπαδοπούλου, και έπειτα εκείνη είχε το θράσος να βγει και να κατηγορήσει την Κιβωτό του Κόσμου ότι δήθεν έκλειναν παιδιά σε κλουβιά για τιμωρία!

Σημειωτέων, ότι πολλοί ΄΄κατήγοροι΄΄ του πατέρα Αντώνιου έχουν κάνει αιτήσεις να προσληφθούν ξανά στην Κιβωτό από τη νέα διοίκηση…

Σήμερα 27 Μαίου θα καταθέσει και ο κύριος Παυλής, ένας άνθρωπος που είναι μπλεγμένος με τους ψευδομάρτυρες τους οποίους έχουν επιστρστεύσει για να διαβάλουν και να συκοφαντήσουν τον πατέρα Αντώνιο. Άραγε για την κλοπή θα μας πει τίποτα;;

Να αναφερθεί εδώ ότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν οι μάρτυρες υπερασπίσεως του πατέρα Αντώνιου οι οποίοι είναι πάνω από 120 !

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.