ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Πλησιάζει η δίκη για τα στελέχη της Κιβωτού του Κόσμου την προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά τα εξής σοκαριστικά στοιχεία. Θα κινηθούμε σε δυο σκέλη, στο οικονομικό και στο διαχειριστικό

Το Οικονομικό σκέλος της Κιβωτού του Κόσμου

Στο οικονομικό σκέλος του οργανισμού της Κιβωτού του Κόσμου η απόλυτη αλήθεια είναι η εξής: Έχει βγει το πόρισμα από την εταιρία ελέγχου PRICE WATERHOUSE COOPER (PWC ΕΛΛΑΔΟΣ) η οποία εξετάζει την υπόθεση μέχρι σήμερα.

Ενώ στην αρχή προέκυψε πλεόνασμα 80.000 ευρώ με τερτίπια κάποιοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχει έλλειμμα της τάξεως των 320.000 ευρώ στο οποίο οδηγήθηκαν επειδή ΔΕΝ συμπεριέλαβαν τα 400.000 ευρώ που βρίσκονταν (ΟΧΙ στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη δομή, αλλά μέσα στα ταμεία της δομής). Δεν υπολόγισαν δηλαδή τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ τα οποία είχαν βγει από το ταμείο λόγω των CAPITAL CONTROL και της ανάγκης οικονομικής ευρωστίας της Κιβωτού του Κόσμου.

Ψευδής ο ισχυρισμός πως η πλευρά του πατρός Αντωνίου έκρυψε στοιχεία μιας και είχαν στη διάθεσή τους 10 μέρες προ της εφόδου της οικονομικής αστυνομίας για να εξαφανίσουν οτιδήποτε επιλήψιμο κάτι το οποίο, ουδέποτε έπραξαν.

Τους κατηγορούν πως έκαναν ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα, για το οποίο έκοψαν κανονικά τιμολόγια, με την πρόφαση ότι δεν πήραν χαρτί για αποπεράτωση έργου κάτι που δεν έκαναν ποτέ.

Η Μαρτίνου έκανε μήνυση στον π Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα για υπεξαίρεση προβάλλοντας ως λόγους ότι λείπει μια κούνια ή ένα πανάκι ή αντικείμενα μέσα στις δομές, με σκοπό να μην γίνει δεκτός ο διορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΑΜΚΕ Κιβωτός του Κόσμου από την Πρεσβυτέρα.

Στο άνοιγμα των λογαριασμών βρήκαν μόνο την μισθοδοσία του πατρός Αντωνίου (το γεγονός ότι κάποιοι χορηγοί τον έκαναν συνδικαιούχο στους λογαριασμούς τους για να βοηθήσουν το έργο της Κιβωτού δεν είναι δική του ευθύνη.

Το σκέλος των υποτιθέμενων κακοποιήσεων

Βασίσανε ολόκληρο το κατηγορητήριο στο γεγονός ότι ιδρύθηκε μέσα στην Κιβωτό Γεωργικό Σχολείο το οποίο βραβεύτηκε με βραβείο GEN, μια πρωτότυπη ιδέα για παραβατικά παιδιά, και είπαν ότι εκεί οι συνθήκες ήταν κακές και τα έβαζαν να εργάζονται με το ζόρι. Υπήρχαν γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο και εμείς τους λέγαμε ότι αν δεν τα στείλεις φεύγετε από εδώ (αυτά σε απάντηση ότι δεν τα αφήναμε να πάνε σχολείο).

Στη δίκη, από τα 60 αρχικά άτομα μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί τα 25 μετά βίας. Εμφανίστηκε και ο Γκ., που έχει σχέση με την ασέλγεια.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάει σχολείο, ήθελε να γίνει επιστάτης, η μητέρα του ήταν τοξικομανής, έμπλεξε και αυτός με ναρκωτικά και επηρέαζε τα παιδιά στη δομή της Καλαμάτας και τα προσηλήυτιζε στα ναρκωτικά. Τα έβαζε επίσης τα παιδιά να ζητιανεύουν για να του δίνουν λεφτά.

Ο Γκ. έκανε βασανιστήρια στα παιδιά, η μάνα του σήμερα είναι καθαρίστρια στην Κιβωτό.

Ο 16χρονος (που καταγγέλει ασέλγεια) λέει ΄΄με έβαλε ο Γκ΄΄. Όταν μάθαμε εμείς , ο π Αντώνιος κλπ του ζητήσαμε τον λόγο και μας είπε ψέματα πως ήθελε να κατέβει στην Αθήνα γιατί δήθεν πέθαινε η μητέρα του και έλεγε ψέματα. Αυτός (που εμπλεκεται σε κλοπή στη δομή του Βόλου) έμαθε τα πάντα από άλλα παιδιά εκεί όπως ο Δαυ…΄΄.

Υπήρχε συμμορία υπό τον Γκ. μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου και είπε στα παιδιά σε βίντεο που έχουμε και καταθέτουμε , πάμε να τους καταστρέψουμε (τον π Αντώνιο κλο), να τους κλείσουμε πριν μας διώξουν.

Η συμμορία δρούσε όπως στις φυλακές: Με ένα παράπτωμα του έβαζαν ένα σημάδι του παιδιού

Με 2 παραπτώματα 2 σημάδια, με τρία 3 και πάει λέγοντας (σαν τα τατουάζ των φυλακισμένων.

Έβαλε και έναν από Ολλανδία να καταγγείλει ξυλοδαρμό.

Ένας άλλος στη συμμορία του (ο ΚΙαμ..) δικάζεται τον Γενάρη για την κλοπή.

Έχουν πέσει σε τρομερές αντιφάσεις τα παιδιά αυτά στις καταθέσεις, μέρα λέει το ένα στην ανακρίτρια , νύκτα το άλλο και το αιτιολογούν πως δήθεν ντρέπονται να πουν.

Τέλος ρωτάμε καλόπιστα την νέα διοίκηση γιατί μόνο φέτος έδωσε 250.000 στον δικηγόρο Ποταμίτη.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.