ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνεχίστηκε σήμερα 4 Απριλίου η δίκη της Κιβωτού του Κόσμου με κατηγορούμενους τον π Αντώνιο Παπανικολάου και άλλους 7 συγκατηγορουμένους.

Η δίκη συνεχίστηκε στο αμφιθέατρο Καλλιγά, δεν παρευρέθηκε ο παπα Αντώνης αλλά εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους Κονταξή- Τριανταφύλλου ενώ παρόντες ήταν ο πρώην γενικός διευθυντής της Κιβωτού Πασχάλης Σκορδάς, ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου και ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , Ανδρέας Καραγιάννης.

Σε δηλώσεις του στον Ανδρέα Καραγιάννη ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου σημείωσε μεταξύ άλλων:

Ήμουν Ιατρός τόσα χρόνια στην Κιβωτό του Κόσμου, έχω φροντίσει χιλιάδες παιδιά και ξέρω την αλήθεια. Εμείς φιλοξενούμε τον πατήρ Αντώνιο. Εγώ τον φροντίζω, εγώ τον ταίζω , εγώ τον ποτίζω. Η Πρεσβυτέρα θα προσληφθεί ως Καθαρίστρια. 20 εκατομμύρια δολλάρια περιμένουν τον πατέρα Αντώνιο στην Αμερική όταν αναλάβει ξανά τη διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού για το καλό των παιδιών, παρά τα ψέματα που λέει η νέα διοίκηση της Κιβωτού.

Ο πατήρ Αντώνιος επεδίωξε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Αρχιεπίσκοπός μας γνωρίζει από τη δική του πείρα που δεν έγινε Αρχιεπίσκοπος και έχασε από τον Χριστόδουλο τότε λόγω εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων εις βάρος του, τι θα πει να κατηγορείσαι αδίκως, αυτά συζήτησαν δυο ώρες στη συνάντηση με τον π Ανώνιο Παπανικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.