ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Ο ΑΣΕΠ με την διπλή ημερομηνία επιχειρεί να μετριάσει την πίεση στο ηλεκτρονικό σύστημα λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι οι νέοι διαγωνισμοί που έχουν ανακοινωθεί, ποια τα δικαιολογητικά και πότε θα εκδοθούν τα αποτελέσματα για ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Δείτε τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ΚΑΙ τι χρειαζόμαστε.

Να σημειωθεί πως τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

Αίτηση για την Προκήρυξη, αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Όσοι υποψήφιοι κληθούν από το ΑΣΕΠ πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διοριστέων μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών που ορίζεται από το ΑΣΕΠ, να υποβάλουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων και των κριτηρίων , που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ.

Στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και 3Κ 2018, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ αρχίζουν στις 9 Απριλίου και ολοκληρώνονται στις 24 του ίδιου μήνα ενώ για τη κατηγορία ΥΕ οι αιτήσεις υποβάλλονται 2 – 17 Μαΐου.

Αναμένεται να προσληφθούν 1.380 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης, μιας και με νέο προσωπικό ενισχύονται άμεσα Πυροσβεστική, ΔΕΗ και διάφοροι φορείς του Δημοσίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.