Ανακουφισμένος δηλώνει ο ίδιος.

Η απειλή έγινε πράξη…. Πριν από δύο μήνες με αφορμή τα γεγονότα με την διακοπή μνημόνευσης του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριου από τον ιερέα π. Φώτιο Τζούρα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε δημοσιεύσει την επιστολή-απειλή του κ. Μακάριου προς τον ιερέα όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν και σε διακοπή της μισθοδοσίας.

Σύμφωνα , λοιπόν, με άτομα του περιβάλλοντος του ιερέα χθες ο μισθός δεν μπήκε στην τράπεζα, όπως προβλεπόταν, με ξεκάθαρο στόχο πλέον ο ομολογητής ιερέας με δύο ανήλικα τέκνα να πιεστεί με βιοποριστικά «όπλα».

Πάντως όπως ο ίδιος ο π. Φώτιος φέρεται να εξομολογήθηκε στους οικείους του ότι πλέον νιώθει ανακουφισμένος και ελεύθερος μετά και από αυτήν την εξέλιξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την διακοπή της μνημόνευσης:

 Η προειδοποίηση του Μητροπολίτη Μακαρίου:

Μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρίζει φανατικό, επιμένει πως η επιστολή που του απέστειλε ο ιερέας δεν είναι δική του, και φθάνει στο σημείο να του πει πως επειδή έχει πάρει διαζύγιο θα έπρεπε να έχει παύσει να λειτουργεί! Του ζητάει επίσης να “μετανοήσει” και αν εχει καποιο πρόβλημα να πάει να του το λύσουν η Ιερά Σύνοδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.