Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ – Covid του νοσοκομείου Αγρινίου συνταξιούχος ιερέας, που εκκλησιάζονταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου στο Αγρίνιο.

Για τον συγκεκριμένο ιερό ναό υπάρχει πλήθος αναφορών, σχετικά με την παντελή απουσία λήψης μέτρων προφύλαξης για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου, κάτι που εντάθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο τέλος της οποίας άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι ιερείς του συγκεκριμένου ναού έχουν νοσήσει. Εκτός των ιερέων, φέρεται να έχει νοσήσει και προσωπικό του ναού που συμμετείχε στις Ακολουθίες του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και στενές επαφές τους.

Στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, νοσηλεύεται και ένας συγγενής του ηλικιωμένου ιερέα, ενώ έχουν νοσήσει και άλλα άτομα του οικογενειακού του κύκλου.

Ο 85χρονος δεν πίστευε στον κορωνοϊό, δεν φορούσε ποτέ μάσκα, ενώ δεν είχε εμβολιαστεί. Πολύ στενοί συγγενείς του μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες, μέσω του agriniopress, εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επέτρεψε να δημιουργηθεί στον συγκεκριμένο ιερό ναό ο εφημέριος και οι υπόλοιποι αρμόδιοι για την λειτουργία του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.