Αν συνεχιστεί αυτός ο αυξητικός ρυθμός κρουσμάτων, όσες κλίνες και να ανοίξουμε πάλι πρόβλημα θα έχουμε. Χθες ανήμερα 28ης Οκτωβρίου είχαμε 13 εισαγωγές στην κλινική».

Καλπάζει ο covid στα Τρίκαλα με το Νοσοκομείο Τρικάλων στην κλινική covid να νοσηλεύονται 49 άτομα. Αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 7 άτομα ο συντριπτικός αριθμός των οποίων είναι ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έγιναν 12 εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Την αυξητική τάση των θετικών κρουσμάτων που καταγράφεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επιβεβαιώνει και με σημερινές δηλώσεις του ο διοικητής Κώστας Γρηγορίου στη Λέσχη 97,6, όπως μεταδίδει το trilakaview.gr.

Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να αυξηθούν τα κρεβάτια της ΜΕΘ covid και από 7 να γίνουν 12.

Ειδικότερα ο κ. Γρηγορίου ανέφερε:

« Στο ΓΝΤ αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 49 άτομα στην κλινική covid και 7 στη ΜΕΘ covid. Δεν εξελίσσονται τα πράγματα καλά, κι ενώ είχα σχεδόν γίνει γραφικός να προειδοποιώ και να λέω ότι φοβάμαι την εξέλιξη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.

Ούτε στους εμβολιασμούς είναι καλά τα νούμερα, διότι ενώ στο Δήμο Τρικκαίων είναι καλά τα νούμερα, στους υπόλοιπους 3 Δήμους του Νόμου μας είναι απελπιστικό το ποσοστό.

Λόγω των νέων περιστατικών, θα ανοίξουμε σήμερα κιόλας άλλες 5 κλίνες ΜΕΘ covid, και θα πάμε στις 12 συνολικά. Αν συνεχιστεί αυτός ο αυξητικός ρυθμός κρουσμάτων, όσες κλίνες και να ανοίξουμε πάλι πρόβλημα θα έχουμε. Χθες ανήμερα 28ης Οκτωβρίου είχαμε 13 εισαγωγές στην κλινική».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.