Ο 16χρονος εμφανιζόταν νωρίτερα να έχει διαψεύσει, μέσω επιστολής, πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ιδρυτή της Κιβωτού.

Για πλαστογραφία κάνει λόγο η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις, διαψεύδοντας τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται η ίδια και το παιδί της να ανασκευάζουν τις αρχικές κατηγορίες.

Σε επικοινωνία του Mega με τη μητέρα του 16χρονου, η τελευταία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» υποστήριξε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Το χρονικό της ανατροπής

Νέα τροπή στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έδωσε νωρίτερα η επιστολή του 16χρονου, βασικού κατήγορου του πατέρα Αντωνίου για τις πράξεις ασέλγειας σε βάρος τροφίμων της Δομής, με την οποία διέψευδε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ιδρυτή της Οργάνωσης.

Στην επιστολή του ο 16χρονος υποστήριζε πως όσα κατέθεσε για τα περιστατικά ασέλγειας με θύμα τον ίδιο και δράστη τον πατέρα Αντώνιο ήταν ψέματα παρασυρόμενος από κάποιους που του προσέφεραν ακόμη και χρήματα προκειμένου να πλήξει τον ιερέα.

Παράλληλα, ο 16χρονος ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο για το κακό που του προκάλεσε ενώ τις σχετικές κατηγορίες αποσύρει με επιστολή της και η μητέρα του επιβεβαιώνοντας πως το παιδί της είπε ψέματα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.