Ι.Μ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της προσφοράς του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας εντάσσεται και η διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών στις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Μητροπόλεώς, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
Η διανομή έγινε μέσω των Ενοριών της Τριπόλεως, του Λεωνιδίου και των ευαγών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς μας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, προσφέροντας δέματα τροφίμων με ζυμαρικά, λάδι, φρούτα κρέατα κ.λπ. για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα, αλλά και η Εκκλησία, λόγω της λοιμικής ασθενείας του κορωνοϊού, η Μητρόπολη κατάφερε να συγκεντρώσει τα προαναφερθέντα είδη, που εκφράζουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», εκφράζουν εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες τους, προς τον ευσεβή και φιλάνθρωπο λαό, τους τοπικούς επιχειρηματίες, τους ενοικιαστές κτημάτων της Ιεράς Μονής Γοργοϋπηκόου Νεστάνης στο Ελληνικό Αργολίδος, για τα φρούτα, και προς όλους τους αρωγούς, της προσπάθειας αυτής, που έχει σκοπό τη στήριξη των αναξιοπαθούντων αδελφών, και εύχονται προς όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο με υγεία το Νέο Έτος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.