Ι.Μ. ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Εν όψει του Δεκαπενταυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου προχώρησε στη διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 άτομα κατά το τελευταίο τριήμερο.
Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, κοτόπουλα, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη από την καθημερινή παρέμβαση της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

«Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, του Υπευθύνου Συσσιτίων κ. Ευθυμίου Σημαντηράκη, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών, η στήριξη φιλάνθρωπων συνανθρώπων μας με ευγενικές χορηγίες, χάρισε την επιτυχία αυτού του ιδιαίτερου ταξιδιού για τις ημέρες του Πάσχα του καλοκαιριού που μένουν κλειστά τα Συσσίτια μας!

Σας ευχαριστούμε όλους που με τη βοήθεια σας συνεχίζεται αυτό το σπουδαίο έργο, ένα έργο δικό σας….», αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε σχετική ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.