Για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις τουαλέτες της Ιεράς Μονής Πανορμίτη, διαμαρτύρεται με επιστολή του στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο συμπολίτης μας, κος Γεώργιος Λεβέντης.

Στην επιστολή του, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιερά Μονή, σημειώνει συγκεκριμένα:
«Με πόνο ψυχής, θα ήθελα να καταγγείλω και να διατυπώσω το παράπονό μου για τη Μονή Πανορμίτη στη Σύμη, την οποία επισκέφθηκα με μεγάλη παρέα την περασμένη Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Με την παρέα μου πήγαμε για προσκύνημα στη Σύμη μας και τον Πανορμίτη και όταν φθάσαμε στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, κάποιοι από εμάς θελήσαμε να επισκεφθούμε την τουαλέτα. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά τριτοκοσμικό: Βουλωμένες, ακάθαρτες, γεμάτες νερά και ακαθαρσίες με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε!

Αναρωτιέμαι κι εγώ και όλοι όσοι αντικρίσαμε αυτό, αρμόδιοι δεν υπάρχουν; Πόσα χρόνια παραμένει αυτή η κατάσταση; Είναι δυνατόν μια Μονή με τόσες χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο και με τόσα χρήματα που διαχειρίζεται να μην μπορεί να έχει καθαρές τουαλέτες;

Τελικά ζούμε σε ευρωπαϊκή χώρα ή σε τριτοκοσμική;

Λυπάμαι σε μια τέτοια εποχή που ένας λόγος παραπάνω υπάρχει από την πανδημία του κορωνοϊού για να είμαστε πιο προσεκτικοί και καθαροί, αυτό δεν συμβαίνει. Οι τουαλέτες της Μονής και της κάθε Μονής και κάθε δημόσιου χώρου, επιβάλλεται να λάμπουν και να απολυμαίνονται συχνά.

Κύριοι αρμόδιοι, περιμένουμε όλοι την επόμενη φορά που θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή, να έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Με εκτίμηση, Γεώργιος Λεβέντης».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.