Νέα εισαγγελική έρευνα προς αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολυήμερη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας, μεσούσης της κακοκαιρίας «Ελπίδα», διέταξε την Πέμπτη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με αυτά παρά το γεγονός ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα, πολίτες εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να ζουν μέσα σε πολικές θερμοκρασίες χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Απόστολος Ανδρέου.

Η αποτυχία με την «Ελπίδα» φέρνει κεντρική δομή διαχείρισης κρίσεων
Την επαύριον του μηνύματος στήριξης του πρωθυπουργού στο αυτόνομο χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας, στο Μέγαρο Μαξίμου εντείνουν ρυθμούς για την υλοποίηση της δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση του νεοπαγούς υπουργείου.

«Εγώ θα εξακολουθώ να στηρίζω αυτή την επιλογή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις δομές και τις δυνατότητές του. Και φροντίζοντας η λειτουργία του Υπουργείου να γίνει αποτελεσματικότερη με την καλύτερη συνεργασία όλων των άλλων Υπουργείων», ήταν η στοχευμένη αναφορά που διέτρεξε την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ως κεντρικός άξονας αυτού του σχεδιασμού, αναδεικνύεται από αρμόδιες πηγές, η συγκρότηση μιας κεντρικής δομής διαχείρισης κρίσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.