ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους, λόγω της απεργίας διαρκείας που κήρυξαν από σήμερα, όλα τα διαγνωστικά κέντρα της χώρας.

Απεργία διαρκείας κήρυξαν τα διαγνωστικά κέντρα.

Οι ασφαλισμένοι, μπορούν μόνο, να παραλαμβάνουν αποτελέσματα εξετάσεων που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Σημειώνεται ότι αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου, το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας πρόκειται να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και στη συνέχεια θα αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις του.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε ότι ο ΙΣΑ βρίσκεται για άλλη μία φορά στις επάλξεις, πρωτοστατώντας στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του ιατρικού κόσμου που οδηγείται από την πολιτεία, στην ανεργία και στη μετανάστευση.

Την πρόθεσή τους να συνεχίζουν τις επ΄ αόριστον κινητοποίησεις εξέφρασαν σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΣΑ του Συντονιστικού Οργάνου των Φορέων ΠΦΥ, υπό την προεδρία του Γ. Πατούλη. Αύριο οι εκπρόσωποι των διαγνψστικών κέντρων θα συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την εξεύρεση λύσης.

Διαπιστώθηκε η καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση και τονίστηκε η ενότητα και η αποφασιστικότητα του κλάδου να δώσει μάχη, για την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική του επιβίωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.