Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ανήμερα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η τοπική Εκκλησία συνέχισε μια παράδοση πολλών ετών… με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Φέτος, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ «βρέθηκε» διαδικτυακά με τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες του Ευόσμου, για να τους μιλήσει φωτισμένα, να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και να τους υπενθυμίσει ότι μαζί με την Παιδεία να καλλιεργούν και την Αρετή!

Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση, εκτός του Σεβασμιωτάτου συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήριος Νικολαΐδης, καθώς και ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό στους νέους φοιτητές, που πέρασαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Στη συνέχεια διαβάστηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων και οι σχολές στις οποίες εισήχθησαν.

Η Ενορία όπως κάθε χρόνο – εδώ και πολλά χρόνια – πρόσφερε από έναν Χρυσό Σταυρό ως ευλογία για κάθε νέο επιτυχόντα, ενώ στην «πρώτη των πρώτων», Άρτεμη Τσαγανού, δόθηκε η «Υποτροφία του Αγίου Αθανασίου», επιταγή ύψους €2000.

Σήμερα, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, η «πρώτη των πρώτων», φοιτήτρια Τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., παρέλαβε τον Σταυρό, τον Έπαινο και την Υποτροφία από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο που βρέθηκε στον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Ευχόμαστε σε όλους τους επιτυχόντες Καλή Σταδιοδρομία!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.