Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών άκουσε τις απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τσεχίας, για την μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, για την τιμή της ενέργειας, για τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Τον ενημέρωσα και για τα ειδικά προβλήματα της δικής μας περιοχής, της Ανατολικής Μεσογείου, […].

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών άκουσε τις απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τσεχίας, για την μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, για την τιμή της ενέργειας, για τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Τον ενημέρωσα και για τα ειδικά προβλήματα της δικής μας περιοχής, της Ανατολικής Μεσογείου, και την τουρκική προκλητικότητα, τις τουρκικές αναθεωρητικές απόψεις που συνιστούν ένα αναθεωρητικό αφήγημα σε ένα βαθμό παρόμοιο με το αναθεωρητικό αφήγημα που εκπορεύεται από τη ρωσική πλευρά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Ο κ.Δένδιας συνάντησε και τον Πρόεδρο της Γερουσίας και την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας της Δημοκρατίας της Τσεχίας και τους ενημέρωσε για το τι αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.