Ακυρώθηκε τελικά η μεταφορά των λειψάνων των δύο Κύπριων Αγίων στο Θεατράκι του ΡΙΚ, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 από τις δώδεκα μέχρι τις δύο το μεσημέρι.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναρτήθηκε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα που αποστάληκε στους εργαζόμενους από την Διεύθυνση Προσωπικού και Διεύθυνσης του ΡΙΚ, αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε με νέο email η ακύρωση της εκδήλωσης.

Πάντως στο πρώτο email που στάλθηκε στο προσωπικό δεν διευκρινιζόταν εάν τα λείψανα θα εκτεθούν για προσκύνημα, ούτε αναφέρονται τα ονόματα των Κύπριων Αγίων στους οποίους ανήκουν.

Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μιχάλη Μιχαήλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και εξήγησε ότι χθες παρακάθισε σε συνεδρίαση με τα υπόλοιπα μέλη, στην οποία δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση.

Όπως είπε, ο ίδιος έλαβε χθες το απόγευμα το εν λόγω e-mail, ενώ σήμερα προτίθεται να ζητήσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη μεταφορά των λειψάνων στο ΡΙΚ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.