Λυσσαλέες επιθέσεις από δυο συγκεκριμένους ιστότοπους στον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους για ξεχωριστούς λόγους.

Άθλια επίθεση κατασυκοφάντησης δέχθηκε τις τελευταίες ώρες ο χαρισματικός Ιερέας π. Δημήτριος Λουπασάκης από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Ένα αμφιλεγόμενο περιθωριακό blog που η μοναδική υπηρεσία που διατείνεται ότι προσφέρει είναι να εντοπίζει τυχόν λάθη και παραλείψεις ηλεκτρονικών εφημερίδων, επετέθη με απίστευτο μένος στον π. Δημήτριο για το γεγονός ότι ο Τίμιος Σταυρός βοηθά τους ανθρώπους.

Με σαφείς υπαινιγμούς προσπαθεί να παρουσιάσει με το μανδύα του αφερέγγυου τον π. Δημήτριο, προσβάλοντας έτσι το Ιερό θησαύρισμα, το θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Κατά πόδας ακολούθησε αυτόν τον κατήφορο και εκκλησιαστικό πρακτορείο, υιοθετώντας την αισχρή και αβάσιμη επίθεση στο πρόσωπο του Ιερέα.

Οι λόγοι βέβαια είναι διαφορετικοί στην κάθε περίπτωση.

Στην περίπτωση του blog, είναι προφανές ότι ενόχλησε ορισμένα πολιτικά κέντρα η αθρόα προσέλευση του κόσμου για να προσκυνήσει τον Τίμιο Σταυρό όπως ενοχλεί και η προσέλευση στα συλλαλητήρια για Μακεδονία.

Έτσι πρέπει να τα σατιρίσουν και να τα αμφισβητήσουν.

Στην περίπτωση του εκκλησιαστικού εδώ υπάρχουν άλλου είδους επιδιώξεις, που δεν έχουν σχέση με τον Τίμιο Σταυρό και τον Ιερέα αλλά η επίθεση στόχευε στα μέσα που έβγαλαν αυτό το θέμα. Ουσιαστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Τέτοια σπουδή δεν δείχνουν όταν οι ομοφυλόφιλοι εξευτελίζουν το Σταυρό και τους Αγίους στα gay pride.

Τους ενοχλεί που ο Τίμιος Σταυρός βοηθά.

Αλλά θα συνεχίσει να βοηθά ότι και να κάνουν.

 Εξυβρίζουν τον Τίμιο Σταυρό και εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς – Μηνύσεις στους συκοφάντες.

 

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.