Στην Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων σήμερα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γεωργίου Δημόπουλου και του Δημάρχου Γαλατσίου, κ. Γεωργίου Μαρκόπουλου, τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου διένειμαν σε 35 οικογένειες και 88 άτομα πακέτα αγάπης, που περιείχαν νωπό κρέας, τυρί, φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιερού Ναού: «η Ενορία ευχαριστεί τους ανωτέρω φορείς, καθώς και όσους αδελφούς μας συνδράμουν όχι μόνο αυτές τις μέρες , αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους σ΄ αυτό τον αγώνα χριστιανικής αγάπης και συναλληλίας προς τον αδελφό μας, διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα με την παρουσία του Χριστού στη ζωή μας.

Οι ανάγκες μας συνεχίζονται και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι ενορίες παραμένουν κλειστές, παρακαλούμε θερμά όποιον αδελφό μας δύναται να μας βοηθήσει ( με οικονομική ενίσχυση ή με παροχή τροφίμων) σ΄ αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης που αφορά όλους μας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.