Θα εμφανιστούν βροχοσύννεφα, τα οποία μετά το απόγευμα θα δώσουν βροχές, μπόρες και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν και έντονο χαρακτήρα! Αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει την πορεία των καιρικών φαινομένων στο δελτίου καιρού της ΕΡΤ3.
Ηλιοφάνεια θα έχουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές αλλά και αραιές συννεφιές, οι οποίες κατά διαστήματα και κατά τόπους θα πυκνώνουν.

Κυρίως στις αρχές της ημέρας θα πυκνώσουν και θα δώσουν και κάποια φαινόμενα ασθενή κατά βάση.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Στην κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται πολύ τοπικά να παρατηρηθούν 18 ίσως και 19 βαθμοί Κελσίου.
Οι βοριάδες στην ανατολική Στερεά θα δημιουργήσουν πιο ψυχρή αίσθηση σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Οι βόρειοι άνεμοι θα φέρουν κάποια σύννεφα στην Αττική και όσο θα βαδίζουμε στο μεσημέρι θα παραμείνουν πυκνές.

Στην ανατολική Αττική οι ριπές δεν αποκλείεται τοπικά να φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στον νομό στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές θα διαλυθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα τους 17 βαθμούς.

Από τη Δευτέρα όμως αναμένεται μία επιδείνωση του καιρού στη Δυτική Ελλάδα. Θα εμφανιστούν βροχοσύννεφα, τα οποία μετά το απόγευμα θα δώσουν βροχές, μπόρες και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν και έντονο χαρακτήρα!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.