ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Κορυφώνεται η έξοδος του καλοκαιριού για τους Έλληνες οι οποίοι επιλέγουν ως επί το πλείστον θρησκευτικούς προορισμούς.

Κορυφώνεται αυτές τις ημέρες η έξοδος του καλοκαιριού. Μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες όπως διαφαίνεται, φέτος θα φέρουν Προσκυνηματικό και θρησκευτικό πρόσημο.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά ιδιαίτερα νέοι και νέες επιλέγουν νησιά με έντονο και ζωντανό θρησκευτικό χαρακτήρα έτσι ώστε να μπορέσουν να συνδυάσουν την Εορτή της Παναγίας μας με τις ημέρες που διαθέτουν για ξεκούραση.

Χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ στην τηλεόραση του ALPHA αρκετές κοπέλες και νεαροί μίλησαν για τη φετινή τους επιλογή για διακοπές, αναφέροντας πως αναζητούν προορισμούς που να υπάρχουν εκκλησίες και να τηρούνται τα έθιμα που ορίζει ο Δεκαπενταύγουστος και η εορτή της Παναγίας.

Δεκαπενταύγουστος – Χιλιάδες πιστοί στην Τήνο

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, χιλιάδες είναι οι πιστοί που ήδη έχουν προσέλθει στην Τήνο για την Εορτή της Παναγίας μας.

Πολίτες από Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη, ομογενείς, ανέφεραν πως είναι όνειρο ζωής γι αυτούς να προσκυνήσουν στην Παναγία της Τήνου το Δεκαπενταύγουστο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.