ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 07.00 - Κυριακής με τον χορτασμό των πέντε χιλιάδων.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Η Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Η Κυριακής Ματθαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Η Ματθαίου με το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και των δύο ψαριών στην έρημο από τον Κύριό μας τoν Ιησού Χριστό – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο χορτασμός των πέντε χιλιάδων – Ο Ιησούς περπατά στα νερά. Κυριακή Η Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 07.00 – Κυριακής με τον χορτασμό των πέντε χιλιάδων.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Η Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 07.00. Η Κυριακής Ματθαίου με τον πολλαπλασιασμό των πέντε άρτων και των δύο ψαριών στην έρημο από τον Ιησού Χριστό.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 7 Αυγούστου 2022 της Κυριακής Η Ματθαίου με τον χορτασμό των πέντε χιλιάδων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Η Κυριακή Ματθαίου με το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Η Ματθαίου με τον χορτασμό των πέντε χιλιάδων – Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Η Ματθαίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Η Ματθαιου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
7 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.