ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Να μετανοησουμε για τις αμαρτίες μας και θα περάσει το κακό - Συγκλονίζει ο μικρός Νικόλας σε Εκκλησία.

΄΄Γεια σας, βρισκόμαστε στον Ναό του Σωτήρος ή αλλιώς της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Δελίκηπος στη Λάρνακα της Κύπρου.

Θα σας πω ένα μήνυμα προς όλον τον κόσμο για αυτές τις δύσκολες περιόδους που ζούμε:

Εύχομαι να περάσει αυτό το κακό και όλοι να μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας, ο Θεός θέλει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι για να τα καταφέρουμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.΄΄

@ekklisiaonline

Να μετανοησουμε για τις αμαρτίες μας και θα περάσει το κακό – Συγκλονίζει ο μικρός Νικόλας #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Εκκλησία Live – Εσπερινός και Μικρή Παράκληση Παναγίας Ζωντανά. Εσπερινός – Η Μικρή Παράκληση στην Παναγία.

ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Εσπερινός και η Μικρή Παράκληση στην Παναγία – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 19.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Εσπερινού 11 Αυγούστου 2021 με τον Εσπερινό και τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στην Παναγία Θεοτόκο, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 19.30
ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ και ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Εσπερινός και Μικρή Παράκληση της Παναγίας – Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 – Ώρα 19.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.