ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ : Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην Μεγαλόχαρη Παναγία Τήνου από τέλη Ιουλίου έως και σήμερα 11 Αυγούστου 2022 στο Ιερό Προσκύνημα.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του προσκυνήματος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, πάνω από 30.000 έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα στην Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

@ekklisiaonline

ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ για το θαύμα της Παναγίας της Τήνου!#thayma #dekapentavgoustos #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Λόγω εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου και της επετείου για τον τορπιλισμό του Κ/Δ ΕΛΛΗ στη Χώρα
Τήνου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από την 18.00’ ώρα της 14-08-2022 έως την 14.00’ ώρα της 15-08-2022:

α) Επί της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης,
β) Στις οδούς Α. Καλαβρία, Αντ. Καλλέργη και Γεωργ. Περίδου (πέριξ του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας),
γ) Στην ανώνυμη δημοτική οδό που συνδέει την περιφερειακή οδό Χώρας Τήνου με την οδό Αντ. Καλλέργη και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με αυτήν (Καλλέργη) έως και το ύψος των κοιτώνων του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλους οδούς.

Ο Δήμος Τήνου ενημερώνει ότι στις 16 Αυγούστου 2022 τα ξημερώματα, από τις 03:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και πλύσιμο των πλατειών Οσίας Πελαγίας (έμπροσθεν Ιερού Ναού Παναγίας Ευαγγελιστρίας),Παντανάσσης,Ταξιαρχών αλλά και των δημοτικών οδών Λ. Μεγαλόχαρης, Ευαγγελιστρίας,Γύζη,Αφεντούλη,Ταξιαρχών,Φρ. Παξιμάδη,Αρ. Κοντογεώργη, Αδελφών Γ. Ιορδάνου και Ακτής Νάζου με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα του Δήμου μας.

Παρακαλούμε τους καταστηματάρχες επί των αναφερόμενων οδών να μεριμνήσουν, ώστε οι πάγκοι πώλησης τους ή τα τραπεζοκαθίσματά τους, να μην παρεμποδίζουν τη διέλευση του οχήματος.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Ιωάννης Γ. Μαρκουΐζος

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.