ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 07.00 - Κυριακής με τη θεραπεία των δύο τυφλών, τη θεραπεία του κωφάλαλου και την ευσπλαχνία του Ιησού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Ζ Κυριακής Ματθαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα και ζητάει την πίστη μας – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η θεραπεία των δύο τυφλών – Η θεραπεία του κωφάλαλου – Η ευσπλαχνία του Ιησού. Κυριακή Ζ Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 07.00 – Κυριακής με τη θεραπεία των δύο τυφλών, τη θεραπεία του κωφάλαλου και την ευσπλαχνία του Ιησού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ζ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 07.00. Ζ Κυριακής Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα και ζητάει την πίστη μας.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 31 Ιουλίου 2022 της Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού να θεραπεύει πολύ κόσμο live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Ζ Κυριακή Ματθαίου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα – Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Ματθαίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ζ Ματθαιου
Ιησουσ
Θαυματα
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
31 Ιουλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.