ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 19.30 - Εσπερινός Επιτάφιος και Εγκώμια της Παναγίας.

Εκκλησία Live – Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζωντανά. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου, όπου και θα ψάλλει έμπροσθεν του Επιταφίου της Παναγίας μας τα Εγκώμια της Κοιμήσεως – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 13 Αυγούστου 2022 στις 19.30 το απόγευμα. Εσπερινός Επιτάφιος και Εγκώμια της Θεοτόκου

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ: Ακολουθία Επιταφίου και Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 19.30.

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 19.30 – Εσπερινός Επιτάφιος και Εγκώμια της Παναγίας.

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΕΓΚΩΜΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ

ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022 της εορτής της Θεοτόκου με τον Πανηγυρικό Εσπερινό και τα Εγκώμια της Παναγίας live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: Σεμασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ Χρυσόστομος

Ώρα έναρξης: 19.30
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Εσπερινός. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ με τα εγκώμια της Παναγίας – Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 – Ώρα 19.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Πανηγυρικός Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ Χρυσόστομος.

Εγκωμια
Επιταφιοσ
Εσπερινοσ
Εγκωμια Θεοτοκου
Εγκωμια Παναγιασ
Επιταφιοσ Θεοτοκου
Επιταφιοσ Παναγιασ
Εσπερινοσ Κοιμησεωσ
Εσπερινοσ
Παρακληση
13 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.