Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας απέστειλε δέκα παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς τη Τουρκίας και της Συρίας. Η ανθρωπιστική βοήθεια εστάλη μέσω της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, “Αποστολή”.

Το ανακοινωθέν της Μητρόπολης:

Η Ιερά Μητρόπολή μας αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία, συστρατεύθηκε στην πανστρατιά αγάπης που κήρυξε η Εκκλησία της Ελλάδος και προσέφερε σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια, αποτελούμενη από δέκα παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης (ιατροφαρμακευτικό υλικό, νερά, είδη διατροφής, κλινοσκεπάσματα κ.ά.), η οποία απεστάλη, μέσω της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» στους εμπεριστάτους συνανθρώπους μας.

Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζει τις ένθερμες ευχαριστίες του προς τον Ιερό Κλήρο και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την ολόθυμη και ταχύτατη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας, διά της οποίας επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά ότι η πραγματική αγάπη χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια, φιλανθρωπία και αλτρουισμό «άνευ όρων και ορίων».

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος εύχεται ο Δωρεοδότης παντός αγαθού Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να χαρίζει τα επίγεια και ουράνια αγαθά Του σε όλους τους φιλοθέους και φιλανθρώπους αδελφούς μας που ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν , να φυλάττει δέ τον κόσμο Του από την απειλή παντός κακού και να επιστηρίζει τους πληγέντες και δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.