Το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας προκειμένου να τελέσει δέηση υπέρ των δοκιμαζομένων ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο επιλέχθηκε ως κέντρο φιλοξενίας για όσους έχουν τεθεί σε καραντίνα από τις 2 Μαρτίου, όπως αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Γεωργίας.

Σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία, υπάρχουν 59 άτομα στον ειδικά κατασκευασμένο χώρου του στρατιωτικού νοσοκομείου, από τα οποία 32 είναι στρατιωτικοί. Η κατάσταση υγείας κάθε ατόμου κρίνετε ομαλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας Γκιόργκι Γκαχάρια δήλωσε ότι «η απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των δέκα ατόμων μας αφορά όλους και όλες. Ο πρωταρχικός στόχος του είναι η προστασία των πολιτών μας. Ο βασικός στόχος και η αποστολή της γεωργιανής κυβέρνησης είναι να φροντίσει για την υγεία των πολιτών μας ανεξαρτήτως θρησκείας», ανέφερε ο Γκαχάρια καλώντας τους πιστούς να υπακούουν στα συστάσεις των αρμοδίων αρχών».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.