Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Χριστίνης, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

Κλήρος και λαός ένωσαν τις προσευχές τους με εκείνες του Σεβασμιωτάτου για την ενότητα και τη ευστάθεια των Αγίων του Θεού Εκκλησιών, όπως επίσης και για την καταλλαγή, τον αμοιβαίο σεβασμό και την ειρηνική συνύπαρξη όλων των ανθρώπων κάθε πολιτισμικού, θρησκευτικού ή εθνικού προσδιορισμού ανά τον κόσμο.

Ο ευσεβής όμιλος των προσευχομένων ανέπεμψε δέηση και υπέρ της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας (Αγίας Σοφίας), του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ.Βαρθολομαίου, της χορείας των σεβασμίων Ιεραρχών, του ευλαβούς κλήρου και του πιστού ποιμνίου, που συνεχίζουν να διαβιούν και να διακονούν στη Πόλη, στο λίκνο αυτό της πίστεως των προκεκοιμημένων Προπατόρων και Προμητόρων μας.

Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των αγωνισαμένων και τελειωθέντων υπέρ της Αγίας Ορθοδόξου ημών Πίστεως και Αληθείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.