ΔΕΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ: Πως κάνουμε αίτηση στο πρόγραμμα ΔΕΗ ρύθμιση οφειλών 2019-Νέο πρόγραμμα – Διακανονισμός ΔΕΗ 2019 με ευνοϊκότερους όρους για τους καταναλωτές προανήγγειλε ο υπουργός ενέργειας. Πως κάνουμε αιτήσεις για εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ-oaed.gr

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ : Για την υποβολή της αίτησης από άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης

– Οι ήδη πιστοποιημένοι χρήστες (στους οποίους έχει χορηγηθεί κλειδάριθμος), θα εισέρχονται στο σύστημα με τη χρήση των κωδικών τους (Είσοδος χρήστη).

2) Όσοι δεν έχουν τον σχετικό κλειδάριθμο, αλλά είναι ήδη συναλλασσόμενοι με τον Οργανισμό, θα πρέπει να εισέρχονται στο Portal του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – οδηγίες πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης ώστε να υποβάλλουν την σχετική αίτηση του εποχιακού βοηθήματος έτους 2019.

Ρύθμιση οφειλών ΔΕΗ

Βασική προϋπόθεση της νέας ρύθμισης είναι να εξοφλούνται εμπρόθεσμα οι δόσεις και οι τρέχοντες λογαριασμοί.

Ειδήσεις για ΔΕΗ ρύθμιση οφειλών: Όσοι ρυθμίσουν τα χρέη τους, δικαιούνται στους λογαριασμούς και την έκπτωση συνέπειας του 5%.

Για τους περίπου 900.000 καταναλωτές, που δεν έχουν πια σύμβαση με τη ΔΕΗ, αλλά ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος, η ρύθμιση θα είναι εξατομικευμένη, ανάλογα με το ποσό και τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το νέο σύστημα διακανονισμών, για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ. Η διαδικασία της ρύθμισης είναι αυτοματοποιημένη, ενώ οι προκαταβολές θα είναι χαμηλότερες.

Ειδήσεις για ΔΕΗ ρύθμιση οφειλών: Για ληξιπρόθεσμο ποσό 500 ευρώ η προκαταβολή είναι 50 ευρώ και η μηνιαία δόση 90 ευρώ, ενώ για 1.000 ευρώ η προκαταβολή είναι 100 ευρώ και η δόση 113 ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.