Μία πρωτοβουλία της ηλεκτρονικής εφημερίδας Εκκλησία Online με σκοπό την απόσυρση των νέων θρησκευτικών από τα σχολεία.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Εκκλησία Online αφουγκραζόμενη την δίκαιη αγανάκτηση του ελληνικού λάου αναφορικά με τους επαίσχυντους κυβερνητικούς πειραματισμούς στο μάθημα των θρησκευτικών, λαμβάνει την πρωτοβουλία και δημιουργεί τη σελίδα-κίνημα: “Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά“.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να καταθέσει κάθε Έλληνας πολίτης τους προβληματισμούς τις διαφωνίες και τις ενστάσεις του σχετικά με το νέο εγχείρημα της κυβέρνησης. Οι ενστάσεις αυτές θα καταχωρηθούν και θα συμπεριληφθούν σε ένα κείμενο το οποίο θα επιμεληθεί το νομικό τμήμα της εφημερίδας με στόχο την επίσημη κοινοποίηση του αιτήματος “Αποσύρετε τα νέα Θρησκευτικά” στα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα.

Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να πάρουμε θέση από τη στιγμή που μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας μας καλεί να αφήσουμε την ουδετερότητα και να σκύψουμε πάνω από τα πραγματικά προβλήματα των πιστών.

Η κίνηση αυτή δεν επιτρέπεται να προάγει τη βία ή το μίσος, δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για κανένα υπάρχον κόμμα ούτε αφετηρία για μελλοντική πολίτικη εκμετάλλευση. Ευχόμαστε από καρδιάς, με τη δύναμη του Θεού, αυτή η κίνηση να συμβάλει στη προστασία του Θρησκευτικού δικαιώματος όλων των Ορθοδόξων Ελλήνων.

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

Επίσημη σελίδα πρωτοβουλίας Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Πείτε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Δε μένουμε θεατές, Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

5 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Προσωπικά δεν έχω παιδιά, αλλά αυτά τα βιβλία είναι επιεικώς απαράδεκτα. Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη των παιδιών. Φυσικά αυτοί που τα έγραψαν έχουν τους σκοπούς τους, αλλά οι απλός λαός πρέπει να αντιδράσει.

2
Antonis Anthony Koroneos

Κάκιστα και παράνομα με το Σύνταγμα τα νέα βιβλία...ανακριβεστατα και με τερατώδη παραπληροφόρηση για τις άλλες θρησκείες...ας μελετήσουν π.χ. τη 'σουρα' που αναγράφεται στο Κοράνι για την Παναγία και μετά ας γράψουν σχετικά στα βιβλία...τουλάχιστον κατάργηση πρέπει... απορώ που τα συνυπογράφουν ορθόδοξοι χριστιανοί θεολόγοι... Πραγματικά απορίας άξιον!!!

3

Είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί. Είναι απαράδεκτα αυτα τα βιβλία

4
Νικόλαος Δεμετζος

Όχι στα νέα θρησκευτικά

5
Μελλιου Ελευθερια

Λεω ΟΧΙ στα νεα θρησκευτικα....