Σε συνθήκες περιορισμού λόγω πανδημίας, μόλις νυχτώνει οργιάζει το πλιάτσικο σε κάθε μορφή.

Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε ούτε λίγο ούτε πολύ, «ποντικός» διαρρήκτης χρησιμοποιώντας σκάλα δεν δίστασε να μπουκάρει και να κάνει πλιάτσικο στον Ναό του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι Αττικής !

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και περίπου στις 8μμ, δηλαδή, χωρίς καν να περιμένει να πάει αργά τη νύχτα ώστε να αποφύγει τυχόν περαστικούς, και με απύθμενο θράσος, διαρρήκτης στήνει τη σκάλα αρχικά στο εξωτερικό μέρος του μαντρότοιχου της εκκλησίας, μπαίνει στο ναό, προφανώς όχι για να προσευχηθεί, και ρημάζει τα υπάρχοντα της εκκλησίας.

Μια συνοικιακή εκκλησία ως περιουσία μπορεί να έχει το παγκάρι της, διάφορα τάματα σε εικόνες και τα ιερά σκεύη του ιερού της Αγίας Τράπεζας! Μετά το «θεάρεστο» έργο του διακρίνεται ανενόχλητος με την ίδια σκάλα να βγαίνει πηδώντας αυτή την φορά τον μαντρότοιχο προς την έξοδο.

Κιτρους Γεωργιος μετά τη μάχη με τον κορονοιο στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ευκαιρια να γινει ξεκαθαρισμα στην Εκκλησια

Προφανώς και το περιεχόμενο του πλιάτσικου το έριξε έξω από τον μαντρότοιχο για να το παραλάβει αφού βγει.

Δυστυχώς το περιστατικό επιβεβαιώνει περίτρανα το γεγονός ότι σε κάποιες περιοχές, ιδιαίτερα σε συνθήκες περιορισμού λόγω πανδημίας, μόλις νυχτώνει οργιάζει το πλιάτσικο σε κάθε μορφής λεία και χώρο που μπορεί να είναι προσβάσιμος σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες διαρρήκτες και μπουκαδόρους.

Από τα βενζινάδικα, τα σούπερ μάρκετ, τις κατοικίες μέχρι και τις εκκλησίες έχουν βάλει στο στόχαστρο οι επιτήδειοι. Μια εκκλησία που πέρα από το μεταφυσικό κομμάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτρεπτικά, σήμερα με τον περιορισμό στην λατρεία δεν μπορεί να γεμίσει ούτε το παγκάρι από το κεράκι των πιστών, κι όμως δεν εξαιρείται της προτίμησης ……..

Μια καμπάνα που διακρίνεται καθαρά στο βίντεο ίσως αποτελέσει δέλεαρ μιας δεύτερης επίσκεψης, εμείς ελπίζουμε να πέρασε απαρατήρητη από το βλέμμα του δράστη !

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.