Όλοι όσοι έχουν γνωρίσει σε φιλικό επίπεδο ή μέσα από επαγγελματική συνεργασία τον Δάνη Κατρανίδη, εύχονται τώρα όλα να πάνε κατ’ ευχή και να επιστρέψει σύντομα ο ίδιος, γερός και δυνατόν στην καθημερινότητά του και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τι συμβαίνει με την υγεία του σπουδαίου θεατράνθρωπου. Η μάχη του κινηματογραφικού (ηγέτη του εξάστερου) «Παύλου Γιαννακόπουλου». Με αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η εφημερίδα Espresso σημειώνοντας: «Αγωνία για τον Δάνη Κατρανίδη».

Ο Δάνης Κατρανίδης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη το περασμένο Πάσχα όταν βρέθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας.

Αυτές όμως, δεν βγήκαν «καθαρές». Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με την Espresso οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Μετά και από αυτές τις εξετάσεις ήρθε η δεύτερη απογοήτευση καθώς προφανώς οι φόβοι των γιατρών επιβεβαιώθηκαν.

Από τότε, ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες που έκριναν αναγκαίο να κάνει οι θεράποντες γιατροί του προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο πιο έγκυρα και άμεσα το πρόβλημα υγείας.

Ο πρωταγωνιστής σε θέατρο και τηλεόραση, όλο αυτό το διάστημα έχει στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια και όλα να μοιάζουν σε λίγο καιρό από τώρα ως ένα κακό όνειρο και τίποτα παραπάνω.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.