Δεν είναι όμως πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός στο Ναό, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πριν 2 χρόνια.

Τι έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος:

Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε.

«Ο Θεός όμως στεναχωριέται όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι όπως εσείς, πιστεύετε ότι οι παπάδες βάζουν σωληνώσεις πίσω από τις εικόνες (όπως είπε και ένας άλλος». Μάλιστα, τον παραίνεσε να μην πηγαίνει στην εκκλησία αν δεν πιστεύει, αλλά να πηγαίνει αλλού για να μιλήσει με τους φίλους του για… την αθλητική επικαιρότητα.
Σε χρήστρια που είπε ότι λυπάται που τον ακολουθούσε τόσο καιρό, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Λυπάστε επειδή πιστεύω σε κάτι που δεν πιστεύετε εσείς;»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα την ώρα της Θείας Λειτουργίας 8 Σεπτεμβρίου 2020, δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας ανήμερα της εορτής της.

Στο Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου, ξεκίνησαν δύο μικρές γραμμούλες από δάκρυα, που έφτασαν μέχρι την βάση από το προσκυνητάρι.

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Βύρωνα

Εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας σε Εκκλησία της Αττικής δακρύζει ακατάπαυστα και από τους δυο Οφθαλμούς ανήμερα του Γενεθλίου της.

Τι μας μετέφεραν:

«Καλησπέρα, όντως η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό ναό … την ώρα της Θείας Λειτουργίας το πρωί άρχισε να βουρκώνει.

Η νεωκόρος του Ιερού Ναού πήγε στο Ιερό και είπε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την εικόνα.

Δεν έδωσαν σημασία οι Ιερείς που ήταν μέσα, σε λίγο πήγε ξανά και τους είπε πως η εικόνα δακρύζει.

Πήγα και προσκύνησα το απόγευμα και η εικόνα δακρύζει και από τα δύο μάτια.

Τα δάκρυα είναι τόσο εμφανή που σε πιάνει ανατριχίλα, δέος!»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.