ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Το ηλεκτρονικό εμπόριο (E-commerce), το οποίο επίσης αναφέρεται ως διαδικτυακό εμπόριο (Internet commerce), αποτελεί την μεταφορά χρημάτων και δεδομένων για την εκτέλεση συναλλαγών σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (ή eshop). Είναι ο συνδυασμός καινοτόμων πληροφοριακών και επικοινωνιακών τεχνολογιών , που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), για την υποστήριξη και την ολοκλήρωση διαδικαστικών και στρατηγικών καθηκόντων για τις πωλήσεις τους, χωρίς τη χρήση φυσικών αντιγράφων.

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων» αναφέρει το ΕΒΕΠ.

Σε ό,τι αφορά στις διαφορές στους όρους «e-shop» και «e-commerce» αντίστοιχα, ενώ ο κάθε όρος έχει δικό του ορισμό και είναι δύο διαφορετικές έννοιες.

• Tι είναι E-shop;

Ένα e-shop ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι “ο τόπος” όπου μια εταιρεία μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της χρησιμοποιώντας ψηφιακά δίκτυα.

Είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα όπου οι πελάτες μπορούν να “επισκέπτονται” από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο internet από το κινητό ή τον φορητό υπολογιστή τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

«Μήνας πληρωμών» και για τους αγρότες είναι ο Δεκέμβριος καθώς ο Οργανισμός Πληρωμών των Κοινοτικών Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) θα εξοφλήσει τις αγροτικές επιδοτήσεις της βασικής ενίσχυσης, του πρασινίσματος και την εξισωτική αποζημίωση.

Με βάση τις αρχικές ανακοινώσεις του Υπουργείου και του Οργανισμού Κοινοτικών Πληρωμών κι Ενισχύσεων, η δεύτερη δόση της ενιαίας ενίσχυσης ήταν προγραμματισμένη να δοθεί στους δικαιούχους προς το τέλος του 2020 με προσδιορισμό κοντά στις 30 Δεκεμβρίου.

Τα σενάρια όμως από το Υπουργείο και τον ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να διαφοροποιούνται, καθώς μοιάζει να έχει δοθεί ήδη η εντολή για ταχύτερες πληρωμές της Β’ δόσης, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες πληρωμών και για την εξισωτική αποζημίωση του 2020.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.