Χτύπησαν Αναστάσιμα οι καμπάνες στην Ανατολική Αιθιοπία! Σε γεμάτο από τη χαρά και τη Χάρη της Ανάστασης του Κυρίου μας κλίμα, εόρτασαν οι ελάχιστοι Έλληνες και Αιθίοπες Ορθόδοξοι πιστοί, που κατοικούν στην πόλη της Ντίρε Ντάουα (Dire Dawa) της ανατολικής Αιθιοπίας, στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ιερούργησε με τη Χάρη του Θεού το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, δίδοντας την δυνατότητα στους πιστούς να μεταλάβουν του Κυριακού Σώματος και Αίματος.
Ο Αναστάσιμος παιάνας «Χριστός Ανέστη» εψάλει με λαχτάρα και προσμονή. Άπαντες μετέλαβαν του Ποτηρίου της Ζωής, ζώντας την προσδοκία της Ανάστασης στο παρόν και στο μέλλον. Το ιερό αναλόγιο διεκόνησε ο εκ Συρίας καταγόμενος Αναγνώστης και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Goerge Constantine.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές και την πατρική αγάπη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β’ στους εναπομείναντες Έλληνες, κ. Γιώργο Γεωργαλή, την αιωνόβια κα. Ελένη, την κα. Ζαχαρούλα και τα δύο νέα παιδιά της παροικίας, τον Γεράσιμο και τον Ιωάννη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.