Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού παντού, αλλά και στις εκκλησίες. Τόνισε δε ότι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν βλάπτουν τους γύρω τους και το κράτος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψεκασμένους» – Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν – Δείτε βίντεο
Τραγικές χαρακτήρισε τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις των αρνητών του εμβολιασμού, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού παντού, αλλά και στις εκκλησίες. Τόνισε δε ότι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν βλάπτουν τους γύρω τους και το κράτος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Έκανε λόγο για μειοψηφία και «ψεκασμένους» ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη για τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και τον κόσμο ολόκληρο. Έστειλε επίσης μήνυμα σε όσους δηλώνουν αντίθετοι στον εμβολιασμό: «Να πάνε να εμβολιαστούν. Θα είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους, για την οικογένειά τους και την κοινωνία».

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 17 Ιουλίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Αγία Μαρίνα η Μεγαλομάρτυς. Κατά Μάρκο: Η θυγατέρα του Ιάιρου και η γυναίκα με την αιμορραγία. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 – Αγία Μαρίνα

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΤΣΙΚΑΣ

Το Έθνος χάνεται από τη διαφθορά, την πλημμυριδα των μεταναστών, την πορνεία, τις διαστροφές και, ίσως το κυριότερο, την υπογεννητικότητα. Κι εμείς ασχολούμαστε μέ τήν απάτη της πανδημίας του παρανοϊού. Ενός ιού που αξίζει περιφρόνηση περισσότερο από όσο η γρίπη. Και συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να κάνουν το διαβόλιο, γιά νά σωθούν. Αν όλα αυτά τα μυθώδη πόσα που διατίθενται για την αντιμετώπιση του ιού της απάτης, διετίθεντο για τη γέννηση νέων ανθρώπων και για την ανάπτυξη του Έθνους, η Πατρίδα μας θα είχε μεγαλουργήσει. Αντί γι αυτό, οι περισσότεροι Επίσκοποί μας συμπράττουν με τον Παγκόσμιο Καίσαρα στην ενίσχυση της τυραννίας εναντίον μας καί στήν υποχρεωτικότητα του διαβολίου, αυτής τής παγκόσμιας γενοκτονίας. Είμαστε άξιοι τής Εθνικής μας αυτοκτονίας.

2
Γεωργιος Κριτσιδήμας

Σεβασμιώτατε με όλο το σεβασμό που έχω στον Κλήρο, για μένα αυτό που λέτε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με ένα εμβόλιο που δεν είναι καν εμβόλιο, και δεν ξέρουμε τι παρενέργειες θα έχει μακροπροθεσμα είναι απαράδεκτο. Οι Κάμπαλιστεε που κυβερνούν τον κόσμο από τα παρασκήνια ομιλούν συνέχεια για μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη. Εσείς πώς ξέρετε πως δεν έχουν βάλει μέσα στο εμβόλιο Νάνο σωματίδια και με την 5Gπου έρχεται θα θα γίνει ο πλανήτης ένας φούρνος μικροκυμάτων και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Λυπάμαι αλλά φτάσαμε στο μεσασμο του ογδόου αιώνος και ζούμε την προφητεία του Οσίου Νείλου.