Όπως μας πληροφορεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών:

Στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, θα τιμήσουμε τον Αρχιμανδρίτη Ειρήναρχο Θεοδώρου, για την συμπλήρωση χρυσού ιωβηλαίου της Ιερωσύνης του. Ο π. Ειρήναρχος ανδρώθηκε στην ενορία της Αγίας Μαρίνης, και κατοικεί σε αυτήν. Τον Οκτώβριο του 1967, από χειρών του μακαριστού Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κυρού Νικηφόρου, έλαβε τον πρώτο βαθμό της Ιερωσύνης.

Υπηρέτησε ως διάκονος στον Μητροπολιτικό Ναό Χανίων και στον Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιουπόλεως. Ως πρεσβυτερος υπηρέτησε στην Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, από της ιδρύσεως της στον ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας και στο ναό Αγίας Τριάδος Αργυρουπόλεως. Ακόμα στον πάλαι ποτέ Συνοδικό Ναό Αποστόλου Παύλου Ηλιουπόλεως και τώρα εις την ενορία Αγίας Τριάδος Χολαργού.

Υπήρξε για χρόνια μέλος της Διοικήσεως του Κ.Ε.Σ.Ο., αλλά και πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ενορίας μας. Εκπαιδευτικός στην Ηλιούπολη, τα Οινόφοιτα Βοιωτίας και το Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Θα τελεσθεί Εσπερινός. Στην εκδήλωση θα παρουσιάσει τον τιμώμενο, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, πρωτοσύγκελλος του Μητροπολίτου Φωκίδος. Θα μιλήσουν για την προσωπικότητά του ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Χαμαράκης, η Κατηχήτρια Σωτηρία Γιανννικάκη και η Φιλόλογος Αθηνά Πέππα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας “Αντιφωνικό Μέλος” υπό την διεύθυνση του Γεωργίου Καμαριάρη. Θα ήταν ευλογία και χαρά μας, η παρουσία Σας στην εκδήλωση. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού.

Χρυσό ιωβηλαίο Ιερωσύνης του Αρχιμανδρίτη Ειρήναρχου Θεοδώρου-πρόγραμμα εκδήλωσης Χρυσό ιωβηλαίο Ιερωσύνης του Αρχιμανδρίτη Ειρήναρχου Θεοδώρου-πρόγραμμα εκδήλωσης Χρυσό ιωβηλαίο Ιερωσύνης του Αρχιμανδρίτη Ειρήναρχου Θεοδώρου-πρόγραμμα εκδήλωσης

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.