ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλόνισε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2022 του Αγίου Αρτεμίου και Γερασίμου ο π Δημήτριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. 26 χρόνια διακονίας του στην Εκκλησία.

Με τον Σταυρό του αγκαλιά εμφανίσθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2022 ο εφημέριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, ΑΞΙΟΣ Ιερέας π Δημήτριος μπροστά σε χιλιάδες πιστούς.

Αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη τους όλα αυτά χρόνια τόνισε μεταξύ άλλων: Έγινα 63 χρονών, σαν σήμερα 26 χρόνια πριν κλήθηκα στο Άγιο Θυσιαστήριο από τον Γέροντα μου Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο Γαλανάκη.

Στην πορεία μου έχω βιώσει πολύ πόνο, πολλή στενοχώρια, η πετσέτα μου όμως είναι λευκή, καθαρή, όπως όταν χειροτονήθηκα. Αγαπώ και αυτούς που λένε κακά για εμένα.

Όλοι θα κριθούμε από το Θεό, όλα τα βλέπει ΕΚΕΙΝΟΣ και θα μας κατατάξει.

Ευχαριστώ Χριστέ μου που στα 63 έχω πολλά δάκρυα.

΄΄Αφού με βοήθησε εμένα ο Θεός, είναι δυνατόν να μην αφιερώσω τη ζωή μου στη διακονία των ανθρώπων. Ο Σταυρός αυτός είναι η ζωή μου, η ταφή μου, η ανάστασή μου.

Γι αυτό και βλέπετε δεν με ενδιαφέρει τι θα πούνε. Με ενδιαφέρει μονάχα τι λόγο θα δώσω εγώ στο Θεό. Αυτό το δώρο που μου έκανε, που με ανέστησε δια μέσω αυτού του Σταυρού, ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται γι αυτό και είμαι αυτός που είμαι.

Είναι δύσκολος κάποιος να μην τρώει τίποτα, είναι δύσκολο να αφήσει την προσωπική του ζωή, είναι θυσία αυτό, είναι δύσκολο να κοιμάσαι από επτά – οκτώ χρονών σε ένα στρώμα κάτω.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.